Αρχική

Iba.gr

  Αρχική       Αρραβώνας       Πρόταση γάμου      Κοσμήματα γάμου      Μονόπετρο με διαμάντι
Πρόταση γάμου

Μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων: Πώς θα το διαλέξω;

Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη το γούστο της κοπέλας για την οποία προορίζεται το μονόπετρο. Όλα τα μονόπετρα έχουν διάφορα σχέδια και στυλ και όλα είναι μοναδικά, καθότι το κάθε μονόπετρο έχει τη δική του προσωπικότητα.

Ένα μονόπετρο μπορεί να είναι σε κλασικό στυλ ή σε πιο μοντέρνο, το λεγόμενο μονόπετρο “φλόγα”.

Έπειτα λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματα τα οποία προτιμάει η εκάστοτε κοπέλα όταν πρόκειται για χρυσά κοσμήματα, επιλέγετε και το μονόπετρο. Αν δηλαδή η συγκεκριμένη γυναίκα φοράει χρυσά κοσμήματα θα ήταν συνετό να επιλέξετε και χρυσό μονόπετρο. Σε άλλη περίπτωση που τα κοσμήματα της είναι ως επί τον πλείστον λευκόχρυσα και ασημένια τότε επιλέγετε ένα λευκόχρυσο μονόπετρο, το οποίο είναι κι η πιο συνήθης επιλογή σε μονόπετρο δαχτυλίδι.

Γιατί πρέπει να προσφέρω ένα μονόπετρο;


Το μονόπετρο είναι ο πιο παλιός, πατροπαράδοτος και γενικότερα αποδεκτός τρόπος να ζητήσει κάποιος την κοπέλα του σε γάμο. Για να αγοράσετε ένα μονόπετρο δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μία ολόκληρη περιουσία αν δεν το θέλετε. Αρκεί να επιλέξετε ανάμεσα στα καράτια στα οποία μπορεί να κατασκευαστεί ένα λευκόχρυσο ή μονόπετρο δαχτυλίδι. Υπάρχουν μονόπετρα 9 καρατίων, μονόπετρα στα 14 καράτια σε αρκετά ανταγωνιστικέ τιμές, αλλά και μονόπετρα 18 καρατίων με μπριγιάν γι’ αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στο μονόπετρο.


Πότε θα έπρεπε να της προσφέρω ένα μονόπετρο;

Το μονόπετρο το προσφέρετε σε μία γυναίκα όταν νιώσετε κι εσείς κι εκείνη έτοιμοι να προχωρήσετε στο μεγάλο στάδιο του γάμου.

Copyright by iba.gr